Vážení posluchači, naši příznivci

ve spolupráci s celým organizačním týmem a s lékaři, kterým věříme, jsme se po těžkém rozhodování rozhodli, že i pro letošní Vánoce všechna naše vystoupení rušíme. Je nám to opravdu velice líto, ale v současné rozjitřené situaci jiné rozumné bezpečné řešení nevidíme.

Výtěžek z našich koncertů pravidelně pomáhá Dětskému centru Chocerady (dříve Dětské centrum Strančice). Když už jej nemůžete podpořit příspěvkem do kasičky na našem koncertě, zvažte možnost přispět na účet, který naleznete na stránkách DC.

Pokud si budete chtít zavzpomínat, nabízíme vám nahrávku z koncertu v Betlémské kapli z roku 2014. Zejména pro rodiny s dětmi pak doporučujeme krásné zpracování České televize s rozpohybovanými obrázky od Josefa Lady.

Možná že i vy máte historické nahrávky či fotografie z našich dřívějších koncertů. Snažíme se dát dohromady náš archiv. Pokud tedy máte něco čím byste mohli přispět, ozvěte se nám!

Co na závěr? No přece přání všeho dobrého v dobách příštích, potřebné množství imunity a souvisejícího zdraví a nezlomný optimismus pro nadcházející rok, abychom se za těch uvedených 12 měsíců zase všichni setkali.
KDE ?? NO PŘECE U MUZIKY !!!

S pozdravem a s díky vám všem a vašim blízkým váš


Josef Zicha
a spolupracovníci


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *